miercuri, 23 noiembrie 2016

Despre autor: Cadru universitar in Europa si SUA, refugiat politic in SUA in 15 decembrie, 1986, publicist cu peste 900 de articole, editoriale, interviuri, publicate in SUA si Europa, Profesorul Emil Aluas este Fondatorul-Presedintele Fundatiei  PRO  WEST, Cluj.

Emil Aluas in presa din Vestul Europei si SUA: "Toti cei plecati din Romania ca refugiati politici, plecati legal sau ilegal, am contribuit la caderea comunismului. Culpabilitatea pentru acel comunism, specific Romanesc, atat de criminal, o poarta majoritatea coplesitoare a poporului roman".

In Romania nu se incheie niciodata un lucru inceput.

Ma refer doar la un fapt inceput in acest an: Prin primavara lui 2016 s-a publicat o lista lunga de personalitati romanesti, ca: Andrei Plesu, Ana Blandiana, Gabriel Liiceanu, Mircea Cartarescu, Nicolae Manolescu, iar lista continua cu alti cateva zeci, care au fost de acord in scris sa-si depuna titlurile de doctor, daca nu se vor retrage toate doctoratele plagiate (furate) la toate nivelele nationale. Totul a durat cam doua saptamani. Nimeni nu si-a depus titlul de doctor, nimeni nu s-a auto denuntat ca plagiator (hot), iar in prezent se pupa toti in "Piata Grotesca a Romaniei". Suntem un popor fara egal in Europa, prin felul nostru de a fi, prin felul nostru de a agandi. Este unul din motivele care determina populatia sa plece definitiv din Romania. Recent o statistica europeana arata ca Romania este, dupa Siria, tara cu cei mai multi emigranti pe luna. Cifra este de 7% pe luna, sunt cei care emigreaza din Romaniei. Nu. Nu va faceti iluzii: 99% din acestia nu se vor mai intoarce niciodata in tara.

Prof. Emil Aluas
Presedinte-Fondator
Fundatia  PRO  WEST

EA/cc:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu