vineri, 15 septembrie 2017

Biografie-Celor interesati de organizatiile

Emil Aluas <1952aluas@gmail.com>
5:56 AM (46 minutes ago)

Reply to:
Celor care ma intreaba de ani de zile despre organizatiile noastre.

Fundatia PRO WEST si Uniunea Ardelenilor Si Banatenilor, nu doresc sa fie mai cunoscute in Romania. Nu am fost si nu vom fi niciodata sponsorizati de structurile statului roman, de Soros (cum sunt si in prezent cu sutele, persoane fizice si ONG'uri, din Romania). Primim sponsorizari NUMAI de la sectorul privat, din Romania, din Vestul Europei si de peste Atlantic.

NOI, NU dorim sa reprezentam decat pe cei care sunt pentru Occidentalizarea Ardealului si Banatului. Ardealul Si Banatul nu au fost, si nu trebuie sa fie, republici populara. Desi vedem ca Bruxellul a dat frau liber TUTUROR imbecililor sa-si exprime optiunea. De aceea actuala Romanie este unde este, atat in interior, cat mai ales in afara tarii. Categoria persoanelor, coplesitor de mare (din categoria celor din Las Fierbinti), au decis din 1989 pana in prezent cine trebuie sa conduca acest teritoriu. Si a iesit un dezastru. Pe care-l traim si azi. Asta TREBUIE sa inceteze in Ardeal Si Banat.

Privind anii '40. Nu eram nascut. Iar cei care fac mereu trimitere la ungurii lui Horty, din istorie stim ca atunci, ungurii erau aliati cu romanii, ambele natiuni fiind sub aceasi cupola, a lui Hitler. Chiar si cei de la Ip si Trasnea. Unde s-a tras (multi istorici romani imi spun ca din ambele parti). De ce ?. Doar erau aliati. M-am oprit doar tangential la una din miile de bsurditati ale istoriei etniilor din Ardeal. Asta trebuie sa inceteze. Si asta se poate NUMAI cu o apartenenta a Ardealului Si Banatului la o putere Occidentala, pentru noi, Regatul Unit al Marii Britanii.

Niciodata nu public sub pseudonim. Nu ma ascund de nimeni si de nimic. Sunt roman-american cu domiciliul in Cluj, Budapesta (nu vorbesc limba maghiara) si Michigan (nu pot sa dau numele localitatii).

Cu stima,

Prof. Emil Aluas
Activist Politic / Columnist
Presedinte-Fondator
Fundatia PRO WEST
Cluj-Budapesta

Blog: emilaluas.blogspot.com

EA/cc:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu