duminică, 21 iulie 2019

La Cluj INTERLOPII fac ce vor. Sunt protejati de toti politicienii.

Emil Aluas: Comment: La ce i s-a intamplat unui clujean. 07. 21. 2019.
LIA POPA A DISTRIBUIT UN LINK.
ZIARISTII.COM
"Adio, țară de căcat!" Bătut în fața casei sale, umilit de "112", batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România - Ziariștii
"O scenă barbară a avut loc vineri în Cluj-Napoca. Scriitorul Gabriel Bota, organizatorul Festivalului Internațional de Carte Transilvania, a fost bătut în fața casei sale, de față cu familia sa. El anunță că nu mai suportă: va părăsi România. Agresiunea a avut loc după ce un taximet...".
Emil Aluas, Comment: Este absolut veridic ce i s-a intamplat si relateaza d-l Gabriel Bota. Gunoaiele umane au ajuns la Cluj. Se plimba prin centru. Fac ce vor. Nu au interes cei de la putere, indiferent de partidul politic din care fac parte, sa faca curatenie in oras, in Ardeal SI Banat in general. Ii urmaresc de 30 de ani. Toti doresc existenta mizeriei umane in orasul de pe Somes. Numai asa pot domina. Citesc ca noul candidat ptr. functia de Primar la Timisoara va fi un baiat de 36 de ani din Berlin care si-a anuntat oficial candidatura din partea USR. Poate ca asa...?. Vom vedea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu