joi, 18 iulie 2019

Mizeria "Istoricilor" pcr din Cluj, Ioan Aurel Pop si Ioan Bolovan

http://www.neuerweg.ro/suspiciune-maxima-de-plagiat-si-autplagiat-la-dr-ioan-bolovan-prorectorul-ubb-cluj-napoca/

NEUERWEG.RO
Suspiciune maximă de plagiat și autplagiat la Dr. Ioan Bolovan, prorectorul UBB Cluj-Napoca
|
Doua lucrari stiintifice, avandu-l ca autor si coautor pe dl. Ioan Bolovan, contin numeroase fragmente de text preluate din alte lucrari, fara ca acestea sa fie semnalate ca atare. Fragmentele de text se gasesc pe circa 40 de pagini ale urmatoarelor lucrari:

Comment in neuerwg.ro Comment Emil Aluas
One Response to Suspiciune maximă de plagiat și autoplagiat la Dr. Ioan Bolovan, prorectorul UBB Cluj-Napoca

Emil Aluas says:
17/07/2019 at 15:06

Fiecare in parte:

Ioan Aurel Pop (“ibric” in facultate), este un fost informator al securitatii dictaturii comuniste. NU are ce cauta pe scaunul de rector al UBB si scaunul de presedinte al academiei romane. (N. B. Va dati sema cata BRUTALITATE a neamului meu cel romanesc, sa sfideze o realitate care reprezinta poporul roman).

Ioan Bolovan: L-am intalnit o singura data. Am vorbit de mai multe ori la telefon. Un fel de fanatic al centralismului “democratic” al Bucurestiului si al romanismului in zona noastra geografica, Ardeal SI Banat. Istoria si Filozofia a fost, NU ar trebui sa mai fie, pepiniera de recrutare a securistilor si informatorilor.

Amandoi reprezinta romanismul in forma cea mai brutala de pe meleagurile noastre. Nu ar trebui sa mai existe in functii academice / publice din Ardeal SI Banat. Au trecut 30 de ani de la caderea dictaturii comuniste. Suntem o Rusine a lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu