vineri, 2 august 2019

Politicienii de la Cluj. Stiri de Cluj. 08. 02. 2019

Stiri de Cluj. Azi: 2 august, 2019.

Politic/Administrativ
"Deputatul Nasra despre Alin Tișe: Incompetenţă de cartea recordurilor în cazul finalizării Centrului de Management Integrat al Deşeurilor"/
05 Iunie, 2019.

Emil Aluas: Comment: (N. B.) Comentarul a fost publicat SI in stiridecluj.ro dar NU s-a publicat. Noi stim de la cine a venit ORDINUL, si de ce).

Din cate suntem informati si acest domn, Nasra, vine tot din lumea araba. Chiar daca este nascut in Cluj. Acesta este PSD-ul. Si nu numai. Va reamintiti ferocitatea cu care Liviu Dragnea propunea ca ministru pe o doamna tot cu nume arab ?. PSD-ul ar faceo si in present. Lumea araba si cea africana a fost promovata in tarile foste comuniste in ideea raspandirii comunismului in lume. In Romania Ceausescu si-a asumat rolul de "cel mai activ communist in aceste zone inapoiate". Astfel au studiat la noi zeci de mii de arabi si africani. Alin Tise, rrom din Aghires, ca si Daniel Buda (submediocru din Salaj), sunt lipiturile ajunse la Cluj cu o ducatie precara. Au fost si sunt sustinuti de prof. Emil Boc si de Traian Basescu. Clujenii autentici, foarte bine pregatiti, ca Radu Moisin, au fost fortati sa se retraga. Fostul PDL, actualul PNL, actualul PSD cu ramurile lui, sunt niste inconstienti. Clujul, NOI, ardelenii si banatenii suntem de 1000 de ani rezultatul istoriei si culturii Central Europene. Istorie dominata de mostenirea germana. De aceea ni se spune ca suntem constipati. Este adevarat. Declaratia timisoreanului Pop Popa's este reala si binevenita. Cei cu adevarat educati in Cluj, am fost impinsi spre a parasi tara. S-a facut constient, intentionat. Acum TREBUIE muszai sa ne reluam rolul nostru de clujeni, ardeleni si banateni. URGENT !.  Uniunea Ardelenilor SI Banatenilor (UAB), Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu