luni, 23 ianuarie 2017

PSD-ul din Bucuresti si Jean-Claude Juncker din Bruxelles trebuie sa plece

Acest editorial este publicat si in: Revista Agero-Stuttgart (agero-stuttgart.de), 400 000 de cititori pe luna, citit si in SUA si Canada; Ziarul Buna Ziua Cluj (bzc.ro) Transilvania, 120 000 de cititori pe luna; Facebook.com Emil Aluas;  Facebook.com Uniunea Ardelenilor Si Banatenilor.

Prezentare autor:

Cadru universitar în Europa şi SUA, refugiat politic în SUA în 1986, publicist cu peste 900 de editoriale/articole/interviuri, publicate în România, Germania (Stuttgart), SUA, profesorul Emil Aluaş este fondatorul şi preşedintele Fundaţiei PRO WEST, Cluj.
[Declaraţie în presa occidentală: ”Cei care am plecat, la acea vreme legal sau ilegal, ca refugiaţi politici din România înainte de decembrie 1989, am contribuit toţi la căderea comunismului. Culpabiltatea pentru acea formă inumană şi criminală de comunism specific românesc, aparţine majorităţii copleşitoare a poporului român, în frunte cu foştii PCR’şti, tot ei actualii conducători. După decembrie 1989 această majoritate copleşitoare a respins repetat o Lege a Lustraţiei şi continuă să aleagă pe foştii comunişti de rang înalt, sau pe urmaşii lor. Până în acest moment nici un trust de presă nu m-a interogat să dau amănunte despre cum am plecat eu în SUA. Majoritatea poporului român continuă şi azi să participe la o mare nedreptate împotriva altor români ca mine, adică: români cinstiţi, care gândim şi suntem altfel. Din decembrie 1989 până în prezent au trecut mai mult de 27 de ani. Românii, nu toti, dar în majoritatea lor coplesitoare, continuă să fie la fel, adica: slabi profesional, şmecheri, hoţi mici-găinari, şi asta se vede pe ei, atât in România, cât şi în lumea largă pe unde-i întâlneşti.  Prof. Emil Aluaş].

Editorial:

PSD-ul din Bucuresti si Jean-Claude Juncker trebuie sa plece.
 
Avem un nou preşedinte ales la Washington, iar SUA îşi menţine poziţia loială faţă de România ca partener strategic. La Bucureşti s-a instalat noul legislativ (clujenii îmi spun “vai şi-amar de-acest parlament”), care încă nu şi-a început activitatea fiind încă în vacanţă. Avem multe, foarte multe vacanţe îngtr-o ţară care este mult în urma celorlalte state vestice privind legislaţia în general, dar mai ales lipsa unei legislaţii aliniată la celelalte state partenere din UE. Avem zeci de mii de demonstranţi în Bucureşti, sute de mii la nivelul întregii ţări, la Bucureşti fiind acompaniaţi şi de preşedintele ţării Klaus Johannis. Sunt români care cer renunţarea noului guvern la Ordonanţele de Urgenţă, ordonanţe prin care s-ar putea da o lege a gratieri pentru multi infractori, mulţi PSD-işti. Ce nu ştie populaţia României este că PSD-ul a planificat toate acestea înainte de alegeri. Astfel PSD-ul a întins o momeală electorală (o oferta total nerealistă), pe care românii au ”muşcat-o”. Iar PSD-ul a câştigat parlamentarele si noul guvern.

Avem un preşedinte la Chişinau care tranşează clar poziţia Republicii Moldova spre Euro-Asia lui Vladimir Putin, iar Igor Dodon a trecut efectiv la fapte: retragerea cetăţeniei moldoveneşti a lui Traian Băsescu; anularea acordului pentru stabilirea unui Birou NATO la Chişinau; pregătirea propunerii la Bruxelles (în vizita care urmează să aiba loc), pentru recunoaşterea Republicii Moldova ca stat neutru;

Avem încheiată întâlnirea partidelor pentru o Europa a Naţiunilor, (voit insinunt li se spune de către mass-media românească “extrema dreaptă”) de la Koblenz, Germania, în care liderii acestora din Franţa, Olanda, Germania, Suedia, Finlanda, Italia, îşi pregătesc alegerile din acest an. Multe din aceste partide au şanse mari să câştige. Am scris în urmă cu doi ani despre Brexit şi efectul de domino a acestuia în toată Europa. Am afirmat şi voi continua să îmi menţin crezul ca aceste state, ca: Marea Britanie, Franţa, Olanda, Italia, Danemarca, Suedia, sunt naţiuni cu un profund crez a apartenenţei lor istorice în Europa şi în lume. Aceste naţiuni sunt demne şi NU au nevoie de ajutorul nimănui. Ele doresc să îşi menţină identitatea lor în blocul comunitar cu o economie liberală, cu un sistem de emigrare bine controlat.

La Bruxelles mai mulţi europarlamentari cer demisia lui Jean-Claude Juncker, Preşedintele Comisiei Europene. Acesta este acuzat, cu puternice documente autentice, de corupţie şi spălare de bani. Activitatea infracţională a acestui individ a fost derulată încă din 1998. Un alt individ vizat a fost preşedintele Parlamentului European, Martin Schultz, care a plecat prin demisie.  Mai urmează van Rompuy. Despre toţi a vorbit în faţa Parlamentului European, Nigel Farage.

În ce priveşte România, au apărut “ultimele noutăţi” despre preocupările sexuale ale  Corinei Creţu, membra PSD. A fost şi este prijinită pentru funcţia de Comisar European pentru Dezvoltare Regională, de neclintitul PSD. Am publicat încă atunci că avem de a face cu o aventurieră, o incompetentă, şi că există în acest sens declaraţiile publice ale europarlamentarilor români. Totul a fost însă în zadar. [Notă: În timp ce scriu aceste rânduri presa din Ungaria anunţă cât s-a plătit pentru ca Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu să fie invitaţi la Washington pentru a da mâna cu Preşedintele Donald Trump. S-au plătit 29 de milioane de dolari la un individ cunoscut ca lobbist, şi recomandat, se pare, de Mircea Geoană. Ca recompensă Mircea Geoană “a fost reactivat”]. Eu nu prea ştiu ce înseamnă să fii reactivat. Dar mă rog. am şi eu lipsuri.  

În acest context, PSD-ul de la Bucureşti şi Jean-Claude Juncker de la Bruxelles trebuie să plece. Şi cu ei toţi cei care-i înconjoară. La Cluj sunt mulţi PSD-işti, foşti PDL-işti, PNL-işti, UDMR-işti, PUNR-işti care tremură. Tremură şi speră că Clujul fiind o provincie vor scăpa de rigoarea legii. Se înşeală. În Ardeal legea pământului NU iartă hoţia, necinstea, minciuna, nici chiar şmecheria. Repet: veţi pierde tot pentru că aţi furat tot.

Prof. Emil Aluaş                                                                    Luni, 23 ianuarie, 2017
Preşedinte-Fondator                                                              Budapesta
Fundaţia PRO WEST


EA/cc:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu