marți, 28 martie 2017

Romanii sunt complici cu fosta Securitate

Acest articol este publicat si in: Ziarul LaPresa (lapresa.ro) 100 000 de cititori pe luna, citit si in SUA si Canada; Gazeta Agero-Stuttgart (agero-stuttgart.de), 400 000 de cititori pe luna, citita si in SUA si Canada; Ziarul Buna Ziua Cluj (bzc.ro) 150 000 de cititori pe luna; Facebook.com Emil Aluas; Facebook.com Uniunea Ardelenilor Si Banatenilor;

Prezentare autor:

Cadru universitar în Europa şi SUA, refugiat politic în SUA în 1986, publicist cu peste 900 de editoriale/articole/interviuri, publicate în România, Germania (Stuttgart), SUA, profesorul Emil Aluaş este fondatorul şi preşedintele Fundaţiei PRO WEST, Cluj.

[Declaraţie în presa Occidentală: ”Cei care am plecat înainte de decembrie 1989 ca refugiaţi politic, am contribuit toţi la căderea comunismului. Culpabiltatea pentru acea formă inumană şi criminală de comunism specific românesc, aparţine majorităţii copleşitoare a poporului român, în frunte cu foştii PCR’şti. După decembrie 1989 această majoritate copleşitoare a respins repetat o Lege a Lustraţiei şi continuă să aleagă pe foştii comunişti de rang înalt, sau pe urmaşii lor. Până în acest moment nici un trust de presă nu m-a interogat despre cum am plecat eu în SUA. Majoritatea poporului român continuă şi azi să participe la o mare nedreptate împotriva altor români: români cinstiţi, care gândim, ne-am format şi suntem altfel. Din decembrie 1989 până în prezent au trecut mai mult de 27 de ani. Românii, în majoritatea lor copleşitoare, continuă să fie la fel: slabi profesional, şmecheri, hoţi, mici-găinari, şi asta se vede pe ei, atât in România, cât şi în lume pe unde-i intalnesti. Prof. Emil Aluaş].

OPINIE:

Românii sunt complici cu fosta Securitate.

Ca şi Mugur Isărescu, preşedintele Bancii Naţionale a României, un agent gradat, ultra zelos al securităţii comuniste, o întreagă clasă politică din România şi majoritatea copleşitoare a poporului român sunt în continuare complici cu vechea Securitate. În frunte cu Ion Iliescu, toţi cei care au luat puterea în România după 1990 sunt ori foşti securişti, ori foşti comunişti de rang înalt. Punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara din 1990, şi o anemică mişcare pentru implementarea unei Legi a Lustraţiei, viza diminuarea, în final dispariţia acestei mafii venită din comunismul criminal. Foarte puţini luptători anticomunişti au propus chiar un Proces al Comuniştilor (gen celui de la Nurenberg de după Al Doilea Război Mondial), pentru că comuniştii au comis crime, la propriu, şi au distrus destine. Chiar dacă un proces al comunismului nu ar fi fost posibil, o lege care să înlăture foştii comunişti şi securişti ar fi oprit întărirea SISTEMULUI, care în prezent a devenit extrem de puternic.

Până în prezent românii nu sunt încă decişi în ce parte să meargă, spre Vest, sau spre Est (Cristian Pârvulescu, Pro-Democraţia, Bucureşti). Noi, ca naţiune, trăim (pentru a câta oară în istorie), un moment al deciziilor. De aproape zece ani scriu că drumul nostru este unul singur, cel spre Vest. La orice preţ. O altă decizie ne-ar scoate din rândul ţărilor europene care aparţin culturii creştine.

Prof. Emil Aluaş                                                                 Marţi, 28 martie, 2017
Preşedinte-Fondator                                                            Cluj-Napoca
Fundaţia PRO WEST, Cluj

EA/cc:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu